Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
10.03.2015

Vækstforum Hovedstaden investerer 40 mio. fra EU's strukturfonde i sund vækst

Vækstforum Hovedstaden har i dag skudt gang i en ny ansøgningsrunde for projekter, der skal udvikling ny velfærds- og sundhedsteknologi - med medfinansiering fra EU's Regional- eller Socialfond.

Investeringen skal skabe vækst og nye arbejdspladser i virksomhederne og bedre sundhedsløsninger til borgerne, lyder det i en pressemeddelelse fra Vækstforum Hovedstaden.

Hvem kan søge?

Vækstforum inviterer organisationer, uddannelsesinstitutioner, kommuner og hospitaler til at gå sammen med virksomheder og foreslå sund vækst-projekter, der skaber vækst og arbejdspladser i små og mellemstore virksomheder.

Midlerne kan søges til store fælles projekter, der er rettet mod små og mellemstore virksomheder og skal ses i sammenhæng med, at erhvervsklyngen Copenhagen Healthtech Cluster (CHC) netop er skudt i gang.

CHC er et nyt samarbejde, som samler centrale aktører og virksomheder inden for forskning, udvikling og salg af velfærdsteknologi. "Sund vækst" er dermed med til at understøtte de fælles ambitioner om markante satsninger, som ligger i Greater Copenhagen og CHC, lyder det blandt andet fra Vækstforum Hovedstaden.

Ansøgningsfrist og info-møde

I alt kan Vækstforum Hovedstaden medfinansiere projekter med op til 40 mio. kr. fra EU's strukturfonde i ansøgningsrunden. Der er ansøgningsfrist i november 2015, og Vækstforum Hovedstaden holder informationsmøde for potentielle ansøgere 14. april 2015 i København.

Fakta