Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
18.12.2020

Virksomheder og EU's Regionalfond gør Danmark grønnere

EU's Regionalfond investerer i grøn omstilling hos danske virksomheder. Gennem små videoer sætter vi nu spot på nogle af de virksomheder, der har fået hjælp til at udvikle og omstille deres forretning i en grøn og bæredygtig retning - til gavn for både bundlinjen og klimaet.

 

I perioden 2014-2020 har EU's Regionalfond investeret i alt 287 mio. kr. i grønne indsatser i Danmark, og et tilsvarende beløb er investeret med nationale midler. Indsatserne hjælper både kommuner og virksomheder med at komme i gang med grøn omstilling - en omstilling, der ellers ofte er svær at få hul på for små og mellemstore virksomheder.

Men med støtte fra Regionalfonden har virksomhederne fx fået hjælp til at lave en grøn forretningsplan, der baner vejen for mere bæredygtig produktion med lavere CO2-udledning og bedre bundlinje.

 

Syv videoer fra virksomheder over hele landet

Vores små videoer giver indblik i, hvilken forskel regionalfondsindsatsen har gjort for en række danske virksomheder i de forskellige erhvervshusområder.

Læs mere om virksomhederne og find filmene her: 

Aalborg Vognmandsforretning gør Nordjylland grønnere

Sika Footwear gør Midtjylland grønnere

Fredericia Spildevand & Energi gør Sydjylland grønnere

PA Savværk gør Fyn grønnere

Dansk Celleglas gør Sjælland grønnere

SKANDINAVISK gør Hovedstaden grønnere

Pernille Bülow A/S gør Bornholm grønnere