Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Om Erhvervsstyrelsen

Virksomhederne skaber den vækst og de arbejdspladser, der er fundamentet for vores velfærd i fremtiden. I Erhvervsstyrelsen gør vi det nemmere og mere attraktivt at starte og drive virksomhed i Danmark.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi blandt andet med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder. Målet er højere vækst, mindre bøvl, effektiv kontrol og bedre service.

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har ca. 800 medarbejdere, som er placeret i København, Nykøbing Falster og Silkeborg. Ca. 95 medarbejdere er placeret i vores Silkeborg-afdeling, hvis primære opgave er rollen som forvaltningsmyndighed for EU's Regionalfond og EU's Socialfond.

Kontakt

Spørgsmål?

Sekretariatet:
Erhvervsstyrelsen
Langelinie Allé 17
2100 København Ø
Tlf.: 35 29 10 00
E-mail: cg-komite@erst.dk