Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
04.02.2015

Nyt projekt i 2014-2020? Sådan overholder du informationsforpligtelsen

Husk logo, plakater og projektbeskrivelse, hvis du får EU-medfinansiering til et strukturfondsprojekt i 2014-2020. Vi har gjort det nemt - så brug vores løsninger, så er du godt på vej.

Det lyder måske besværligt, men faktisk har vi gjort det ganske nemt. Altså at overholde den informationsforpligtelse, der følger med, når Regionalfonden eller Socialfonden investerer i dit projekt.

Kort fortalt er der tre krav, du skal være opmærksom på.

  • Der skal fondsspecifikt EU-logo på alt informations- eller kommunikationsmateriale, som er projektrelevant
  • Der skal hænges plakater op (minimum størrelse A3), som gør opmærksom på medfinansieringen fra fondene, et sted der klart synligt for offentligheden ¿ fx indgangsområdet til en bygning.
  • Der skal lægges en kort beskrivelse af projektet på projektets hjemmeside eller anden relevant hjemmeside. Beskrivelsen skal stå mål med den medfinansiering, som er givet. Der er altså forskel på om medfinansieringen er på 200.000 eller 50.000.000 kr.

Kravene gælder både dig har søgt midlerne (kontraktansvarlig partner) og dine eventuelle projektpartnere (økonomiske partnere), som har udgifter med i projektet.

Så nemt er det

Vil du være sikker på at gribe det rigtigt an, så brug de logoer Erhvervsstyrelsen stiller til rådighed. Det sikrer, at logoet overholder reglerne.

Vi har også udviklet en plakatløsning, der gør at du nemt og hurtigt kan opfylde plakatkravet. Du skal blot udfylde projektets data i vores bestillingssystem (dvs. navn, beskrivelse og beløbet på EU-medfinansieringen) og indtaste din mailadresse. Så får du tilsendt en trykklar og højopløst PDF-version af plakaten, som du enten selv kan printe eller få trykt i et kopicenter, trykkeri eller lignende. Både logoer og plakater kan downloades via linket herunder.

Projektbeskrivelsen må du dog selv stå for.

Bliv klogere her

Du skal være opmærksom på, at der er i nogle situationer er særlige tekniske krav til anvendelsen af logoerne, som du skal tage højde for. Det gælder fx hvis logoet står sammen med andre logoer, hvis logoerne skal anvendes på farvet baggrund eller ved brug af logoet på hjemmesider.

Find logoer, plakater og vejledning i brug af materialet