Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
10.10.2016

Konference: Gør danske virksomheder rentable med en cirkulær forretningsmodel

Få inspiration til grøn omstilling i danske virksomheder, og hør om potentialet ved cirkulære forretningsmodeller og optimering af virksomheders energi- og ressourceforbrug, når Erhvervsstyrelsen holder konference om grønne strukturfondsmuligheder fredag den 4. november 2016 i Middelfart.

Effektiv udnyttelse af ressourcer er et vigtigt konkurrenceparameter - både for den enkelte virksomhed og for samfundsøkonomien. Derfor investerer EU’s Regionalfond i, at særligt små og mellemstore virksomheder forbedrer deres ressourceeffektivitet. Regionalfonden medfinansierer projekter, hvor danske virksomheder gennemgår screenings- og rådgivningsforløb med henblik på at implementere grønne forretningsmodeller og dermed blive mere energi- og ressourceeffektive. 

Med konferencen i Middelfart fredag den 4. november 2016 håber vi at skabe grobund for ansøgninger, der forbedrer energi- og ressourceeffektiviteten i SMV’er, og derfor inviterer vi brancheorganisationer, rådgivere, offentlige aktører og andre, der ønsker at arbejde med virksomhedernes grønne omstilling. Formålet med dagen er at dele erfaringer fra nuværende og tidligere projekter, skabe netværk mellem aktører og orientere om mulighederne med EU-midler.

Hvor og hvornår

Fredag den 4. november 2016 kl. 9.30 – 15.30

HUSET Konferencecenter

Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart.

Tilmelding og tilmeldingsfrist

Deltagelse i konferencen er gratis.
Antallet af pladser er begrænset, og derfor sker tilmelding efter først-til-mølle-princippet.
Sidste frist for tilmelding er onsdag den 26. oktober 2016.
Alle tilmeldte vil modtage en reminder om konferencen pr. mail i starten af uge 44.