Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
27.09.2019

Kom til konference om erfaringer med grøn omstilling

Fem grønne regionalfondsprojekter inviterer til konference i Aalborg torsdag den 10. oktober 2019. Temaet er nordjyske erfaringer med at forbedre energi- og ressourceeffektiviteten i SMV'er.

Torsdag den 10. oktober afholdes årets fjerde og sidste event i den danske del Europe In My Region-kampagnen. Fem projekter, der alle er støttet af EU's Regionalfond, er gået sammen om den grønne konference #EU in My Region – Erfaringer med grøn omstilling i Nordjylland.

Programmet starter kl. 8.30 og varer frem til kl. 14. Undervejs kan du opleve inspirerende oplæg og erfaringer fra projekter og virksomheder, der alle arbejder med bæredygtighed under overskrifterne energi- og ressourceeffektivitet og -optimering. Derudover vil der være mulighed for networking og dialog med operatørerne.

Læs mere om projekterne, der står bag konferencen, i projektdatabasen:

Europe In My Region-kampagnen er en fælleseuropæisk kampagne for alle EU's medlemslande. Kampagnen sætter fokus på de mange forskellige projekter, der er rundt om i Europa.

Læs mere om kampagnen på EU-Kommissionens hjemmeside