Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
04.11.2015

Kickstart væksten i din virksomhed - kom til Innovationsmarked 2.0

Erhvervsstyrelsen inviterer små og mellemstore virksomheder i Region Sjælland og Region Hovedstaden til Innovationsmarked 2.0. Bliv inspireret af storiværksætter Tommy Ahlers og fremtidsforsker Liselotte Lyngsø og få et konkret tilbud om vækstrettet samarbejde med hjem fra en række vækst-projekter finansieret af EU's strukturfonde, som du kan møde på markedet.

 

Virksomheder der deltager i strukturfondsfinansierede projekter klarer sig væsentligt bedre på omsætning og jobskabelse end sammenlignelige virksomheder, som ikke gør - blandt andet fordi virksomhederne bliver mere innovative. Derfor sætter Erhvervsstyrelsen nu fokus på en række, nye tilbud, som kan være med at sætte gang i væksten i endnu flere virksomheder.

Martin Kastoft fra Erhvervsstyrelsen forklarer:

På Innovationsmarked 2.0. tilbyder vi virksomhederne mulighed for at møde nogle af de mest spændende tilbud, som er i gang netop nu - fx inden for kompetenceudvikling, udvikling af grønne forretningsmodeller, øget eksport eller hjælp til at udvikle nye, innovative produkter.

Innovationsmarked 2.0 byder på et kort, intensivt forløb, hvor der veksles mellem oplæg, interviews og et markedspladskoncept, hvor de forskellige projekter og deres tilbud stiller op til en snak med virksomhederne.

Martin Kastoft fra Erhvervsstyrelsen:

Det vil være muligt at drøfte et konkret samarbejde med de forskellige projekter på dagen, så vi håber, at mange vil tage imod invitationen, og få ny viden, inspiration og et konkret tilbud om vækstrettet samarbejde med hjem.

Stærke partnere og kendte talere

Erhvervsstyrelsen arbejder tæt sammen med relevante partnere, blandt andre væksthuse, universiteter, erhvervsskoler og kommuner, som i hverdagen har en tæt kontakt med de små og mellemstore virksomheder.
 

Erhvervsstyrelsen har desuden allieret sig med fremtidsforsker Liselotte Lyngsø og serieiværksætter Tommy Ahlers, kendt fra DR-programmet Løvens Hule, som begge skal bidrage til at synliggøre de vækstmuligheder, der ligger lige for døren og venter.

Martin Kastoft fra Erhvervsstyrelsen:

Vi håber, at Innovationsmarked 2.0 kan være med til, at flere virksomheder får viden om de muligheder, der ligger i at være med i de projekter, som strukturfondene medfinansierer. Det er nemlig slet ikke så svært. Og gevinsterne er noget, som alle virksomheder kan forholde sig til, fx reducerede omkostninger, adgang til nye markeder eller styrket salg. Mulighederne er mange, de skal bare gribes.

Kom til Køge

Innovationsmarked 2.0 afvikles første gang den 24. november i Køge fra kl. 15-18. Innovation er det overordnede tema for eventen, men skal forstås bredt. Deltagerne kan på dagen forfølge fire konkrete spor inden for Grøn Vækst, Eksport, Kompetenceudvikling og Produktinnovation - alt efter virksomhedens behov.

FAKTA

Erhvervsstyrelsen inviterer små og mellemstore virksomheder i Region Sjælland og Region Hovedstaden til Innovationsmarked 2.0, der foregår den 24. november på Køge Handelsskole, Lyngvej 19, 4600 Køge, fra kl. 15.00 - 18.00. Målet at synliggøre regional- og socialfondsprojekter, der kan bidrage til øget vækst i virksomhederne.

FAKTA OM EU'S STRUKTURFONDE

EU's Regionalfond, Socialfond og danske partnere investerer hvert år 1 mia. kr. i aktiviteter, der skaber vækst og beskæftigelse i hele landet.

Partnerskabets investeringer sker med afsæt i regionernes styrkepositioner og i innovation, grøn omstilling, uddannelse og iværksætteri.

Bliv klogere på, hvordan vi gør en forskel for Danmark