Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
08.12.2015

Innovationsmarked 2.0 gav ny viden og inspiration

En række små og mellemstore østdanske virksomheder trodsede vind og vejr for at deltage i Innovationsmarked 2.0 på Køge Handelsskole den 24. november. De kom for få inspiration til at blive mere innovative.

På små markedsboder fortalte virksomheder og væksthuse om erfaringer med innovationshop og vækst gennem regional- og socialfondsfinansierede projekter. Markedet var inddelt i fire emner: grøn vækst, eksport, produktinnovation og kompetenceudvikling, så virksomhederne målrettet kunne hente ny inspiration til fremtidens udfordringer.

Fremtidsforsker Liselotte Lyngsø fungerede som moderator og styrede deltagerne gennem dagen. Undervejs var der mulighed for at møde iværksætter Tommy Ahlers fra DR-programmet ”Løvens Hule”. Tommy Ahlers holdt et oplæg og gav gode råd om iværksætteri, ligesom man kunne stille spørgsmål og teste sine egne iværksætter-ideer af på ham.

Deltagerne havde en spændende og dynamisk eftermiddag, der gav ny inspiration og viden om konkrete aktuelle tilbud i form af strukturfondsfinansierede projekter.

Innovationsmarked 2.0 gentages i Jylland i marts 2016. Nærmere om tilmelding mm. her på regionalt.dk i starten af det nye år.