Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Digitalisering via ledelse i Region Sjælland

Erhvervsstyrelsen åbnede i december 2017 en ansøgningsrunde for projekter, der skal øge væksten i sjællandske virksomheder gennem digitalt kompetenceløft målrettet ledere og nøglemedarbejdere. Ansøgningsrunden er nu erstattet af en landsdækkende digitaliseringsindsats, som både omfatter Region Sjælland og de øvrige regioner. Samtidig er ansøgningsfristen forlænget til 16. maj 2018.

Manglende viden om digitale forretningsmuligheder og manglende kompetencer til effektivt at implementere og omsætte digitale teknologier til nye produkter, tjenesteydelser og forretningsmodeller er ofte forklaringen på, at små og mellemstore virksomheder ikke høster de samme fordele af den digitale bølge som større virksomheder.

Derfor annoncerer Erhvervsstyrelsen nu efter projektansøgninger, der gennem digitalt kompetenceløft af ledere og ledende medarbejdere skal øge væksten i små og mellemstore virksomheder.

Ansøgningsmateriale og uddybende information

Digitaliseringsindsatsen i Region Sjælland indgår nu i den landsdækkende indsats Digitalisering via ledelse.

Læs mere om den landsdækkende digitaliseringsindsats.

Erhvervsstyrelsen i Silkeborg holdt informationsmøde om ansøgningsrunden tirsdag den 10. april 2018 kl. 13 - 15.

Ansøgning

Ansøgningsfristen blev forlænget til onsdag den 16. maj 2018 kl. 12.00.