Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Dét kan du opleve i Nordjylland

Se den nyeste forskning inden for sundhedsteknologi og mød nogle af Nordjyllands stærke iværksættere i Aalborg og Frederikshavn den 16. september.

Oplev sundhedsteknologiske løsninger hos Sundhedsteknologisk serviceprogram i Aalborg den 16. september 2021 kl. 15-18

Bliv inspireret af de unikke løsninger, der er udviklet i samarbejder på tværs af det offentlige og private, når Life Science Innovation North Denmark inviterer indenfor til arrangmentet “EU in my region: North Denmark”. Her kan du få indblik i, hvordan midlerne fra Regionalfonden blandt andet har bidraget til udviklingen af det såkaldte Fysiometer, der kan forebygge skader i baglåret og er testet i danske superligaklubbe, eller løsningen Hang-on-home, der både reducerer risikoen for kontaminering og for, at patientens ejendele forsvinder under transport.

Læs beskrivelsen af innovationsprojektet i Aalborg i projektdatabasen

Hør, hvordan EU-projekter hjælper virksomheder i Nordjylland den 16. september kl. 14-17

Den 16. september slår Erhvervshus Nordjylland og Aalborg Universitet dørene op til messen ”EU in my region”. Her kan du blandt andet høre, hvordan den nordjyske virksomhed Biogenity har fået bedre udviklingsmuligheder gennem det EU-støttede projekt Innovativ Vækst.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til nogle af de nordjyske virksomheder, der har været med i projektet, når de deler ud af deres erfaringer og fortæller om udviklingen i deres virksomhed.

Læs beskrivelsen af Innovativ Vækst i projektdatabasen

Skoleelever besøger maritime iværksættere

Den 14. september afholder projektet Pilotprogram for maritimt iværksætteri - Maritime Stars et arrangement for 9. klasse-elever fra Hirtshals skole. Her kan eleverne blive klogere på, hvordan projektet har styrket de maritime iværksættere og høre mere om selve rejsen som iværksætter.

Læs beskrivelsen af Pilotprogram for maritimt iværksætteri - Maritime Stars i projektdatabasen