Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.

Dét kan du opleve i Midtjylland

Besøg anlægget i Foulum, hvor fremtidens planteprotein udvikles og mød iværksættere i både Viborg og Aarhus den 14.-16. september.

Kom helt tæt på forsøgsanlægget i Foulum - 14. september kl. 15-17.

I Foulum har du mulighed for – på helt tæt hold - at opleve Danmarks største forsøgsanlæg til raffinering af grøn biomasse. Vær med, når forskere fra Aarhus Universitet fortæller, hvordan de i dag med hjælp fra EU-projektet Innovationssamarbejder om udnyttelse af grøn biomasse udvinder proteiner af græs til dyrefoder - og på den måde erstatter en del af importen af soya, som vi normalt bruger i foder. Forskerne vil også vise, hvordan anlægget i fremtiden vil kunne lave proteiner af græs til brug i vores almindelige fødevarer.

Læs mere om arrangementet på Food & BIo Clusteres hjemmeside

Læs beskrivelsen af Innovationssamarbejder om udnyttelse af grøn biomasse i projektdatabasen

Mød skarpe startups på DOKK1 - 15. september kl. 13.00-16.00

Erhvervshus Midtjylland inviterer dig indenfor på DOKK1, hvor du kan du møde en række innovative startups og høre deres erfaringer med at deltage i EU-projektet ”Iværksætterprogram 2018-2021”. Kom forbi standen og oplev produkter helt tæt på fra fx Dragör Skincare, SweetKynd, Klimamad.dk og Formula H Skincare. Du kan også høre mere om, hvordan der er at drive en ung virksomhed.

Læs projektbeskrivelsen af Iværksætterprogram 2018-2021 i projektdatabasen

Hør, hvordan EU-midler styrker Viborgs lokale iværksættere - 16. september kl. 14-18.

Kom forbi Business Viborg den 16. september og oplev, hvordan det EU-støttede projekt StartUp Viborg - Udvikling og styrkelse af iværksætterkultur hjælper lokale iværksættere. Her kan du møde projektleder Ian Norman fra Business Viborg, der fortæller om socialfondsprojektet. Du kan også høre lokale iværksættere og opstartsvirksomheder fortælle om deres udbytte af forløbet.

Læs mere om arrangementet hos Business Viborg

Læs beskrivelsen af StartUp Viborg - Udvikling og styrkelse af iværksætterkultur i projektdatabasen