Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
31.10.2018

43 mio. kr. fra Socialfonden skal skabe 800 praktikpladser

Målrettet vejledning til forældre og elever, praksisorienteret undervisning og oprettelse af flere praktikpladser er nogle af aktiviteterne i et nyt socialfondsprojekt. Projektet har særligt fokus på at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse inden for det digitale eller tekniske område. Mercantec er operatør på projektet, som netop har fået tilsagn om 43 mio. kr. i tilskud fra EU’s Socialfond.

Mercantec fra Viborg er operatør på et nyt socialfondsprojekt, der skal få flere unge til at interessere sig, uddanne sig og arbejde inden for teknologi, IT, ingeniørkundskab, naturvidenskab og matematik (STEM). I partnerskab med en række andre erhvervsskoler over hele Danmark står Mercantec bag projektet ”STEM – Vejen til erhvervskompetence og beskæftigelse”. Med projektet får voksne ledige også mulighed for et erhvervsfagligt kompetenceløft, fx fra ufaglært til faglært. 

Læs pressemeddelelsen fra Erhvervsministeriet